Hoppa till innehållet

Folke Bredband 1000/1000

Här går det undan, det är allt vi har att säga.

Första tre månaderna 399 kr/mån!

Teckna avtal

Ring

010-142 90 90

Du kan lita på Folke Bredband! Vänligt, stabilt och snabbt. Anslut, använd och bli glad! Vi finns tillgängliga med vår smidiga kundservice om du behöver hjälp.

Välj det Folkeliga bredbandet du också!

Lokala nyheter i 3 månader ingår
Vi bjuder alla nya bredbandskunder på 3 månader digital prenumeration på din lokala nyhetssajt. Gäller på mediekoncernen NTM:s titlar och endast för hushåll som inte redan har en aktiv prenumeration.

10 kr rabatt
Är du prenumerant på någon av mediekoncernen NTM:s titlar får du automatiskt 10 kr rabatt på din bredbandstjänst från Folke. Tänk på att uppge samma namn och personnummer som du har på din prenumeration för att få din rabatt.

Om Folke bredband
Folke är en del av mediekoncernen NTM. NTM är en av Sveriges största mediekoncerner med verksamheter i Östergötland, norra Småland, Uppland, Gotland, Sörmland, Västerbotten och Norrbotten. Det fria ordet och oberoende journalistik har varit kärnan i vår verksamhet i mer än 250 år. Varje dag besöker 10-tusentals människor våra nyhetssajter och det är viktigt för oss att säkerställa leveransen av nyheter via bredband. Läs mer om NTM här.

Lokal journalistik håller dig uppdaterad och trovärdiga nyheter är viktigt i vår demokrati. När du väljer Folke bredband gör du en bra affär och kan surfa på helt enkelt! Samtidigt stödjer du lokal journalistik.

Villkor
Ingen bindningstid
1 månads uppsägningstid

Månadsvis fakturering i förskott:
Pappersfaktura: 49 kr
E-faktura: 0 kr
Autogiro: 0 kr

Fullständiga villkor finns på kundservice.folkebredband.se/villkor

Övrig information
På Mina sidor kan du hantera dina prenumerationer och hitta svar på eventuella frågor.
Efter att din beställning har aktiverats får du ett e-post meddelande med inloggningsuppgifter till  ”Mina sidor” på kundservice.folkebredband.se.

Leveransinformation
Levereras direkt till ditt uttag när du beställt tjänsten. Du behöver ha inställt på dynamisk tilldelning av IP-nummer för att använda tjänsten, i de allra flesta fall är detta standardinställningar.

Om Folke

Ett prisvärt bredband för alla, särskilt för dig som prenumererar på en tidning från NTM. Du kan lita på Folke bredband! Vänligt, stabilt och snabbt. Anslut, använd och bli glad! Vänligt, stabilt, snabbt. Från 100/100 Mbit/s. Smidigt och pålitligt. Folkeliga priser.

Erbjudandet

Startavgift: Ingen
Månadsavgift: 799 kr
Bindningstid: Ingen
Uppsägningstid: 1 mån
Hastighet: 1000/1000 Mbit

95% av piteborna

har tillgång till bredbandsnätet och över 83% är redan anslutna, det innebär 
att Pitebornas anslutningsgrad är bland de högsta både i Norrbotten 
och i Sverige idag.