Hoppa till innehållet

Ownit Bredband 500/500

Sveriges nöjdaste bredbandskunder för tredje året i rad enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex).

Teckna avtal

Ring

08 - 525 07 300

Besök

ownit.se

För oss är leverans av bredband ett förtroende mellan oss och våra kunder. Idag använder vi internet till det mesta, från arbete till studier, från nöje till middagsplanering. Oavsett hur just ditt internetanvändande ser ut ska du kunna lita på att Ownit erbjuder bäst kvalité till bäst pris för dina behov.

Varför Ownit?

Vår kundservice har öppet sju dagar i veckan 365 dagar om året. Du får direkt personlig och kompetent service utan knappval och utan vidarekopplingar. Du ringer helt enkelt ett nummer, en gång. Du får prata med engagerad personal som lovar att alltid kunna svara på dina frågor om våra tjänster. Vi lovar att vara bäst i klassen på service och därför kan du till exempel se våra kötider i realtid på hemsidan.

Just nu 50% rabatt i 3 mån!

Halva priset första tre månaderna, därefter ordinarie pris. Ingen startavgift. Gäller samtliga hastigheter.

Netflix och STEAM

Enligt Netflix egna mätningar har Ownit bland de absolut bästa värdena mot deras servrar. Det innebär att du som kund hos oss får en Netflix-upplevelse utöver det vanliga. Vi är bland de snabbaste i Europa mot världens största spelservice STEAM. Mätningen kan du se här https://store.steampowered.com/stats/content/

Välj din hastighet

Som kund hos Ownit i öppna nät kan du välja mellan flera olika hastigheter på bredband, vi har inga bindningstider och du äger själv din utrustning. Inget krångel, bara riktigt bra bredband helt enkelt. Dessutom kan du via hemsidan göra ändringar i ditt abonnemang när du vill och hur du vill beroende på vad du behöver för stunden.

Sveriges nöjdaste bredbandskunder

Tre år i rad, 2014, 2015 och 2016 har vi fått utmärkelse för Sveriges nöjdaste bredbandskunder av SKI, Svenskt Kvalitetsindex. Något som betyder mycket för Ownit och sporrar oss att fortsätta vara bäst på service.

Besök oss på www.ownit.se eller ring oss på 08 – 525 07 300!

Allmänna villkor

Om Ownit

Som kund hos Ownit kan du välja mellan flera olika hastigheter på bredband, vi har inga bindningstider och du äger själv din utrustning. Inget krångel, bara riktigt bra bredband helt enkelt.

Erbjudandet

Startavgift: Ingen
Månadsavgift: 639 kr
Bindningstid: 12 mån
Uppsägningstid: 1 mån
Hastighet: 500/500 Mbit

95% av piteborna

har tillgång till bredbandsnätet och över 83% är redan anslutna, det innebär 
att Pitebornas anslutningsgrad är bland de högsta både i Norrbotten 
och i Sverige idag.