Till PiteEnergis hemsida

Bredband2 250/100 Mbit/s

JUST NU! - 15% rabatt i 12 månader

Är du en givmild surfare? Då är tjänsten 250/100 något för dig. Nu kan du gamea, lyssna på musik, arbeta online och streama film samtidigt – till halva priset.

Flexibelt och enkelt utan bindningstid

Vi har lyssnat på våra kunder och vet att frihet och flexibilitet är viktigt för dem. Därför satsar vi på att erbjuda marknadens bästa priser och snabbaste tjänster, istället för att försöka låsa våra kunder vid långa bindningstider.

Många snackar. Vi lyssnar. Varje dag, året runt

När fungerande bredband kan levereras av många är det vår lyssnarteknik som skiljer oss från resten av branschen. Vi på Bredband2 strävar alltid efter att ge dig högsta kvalitet med effektiv och personlig service. På efterfrågan av våra kunder är vår kundtjänst öppen varje dag, året runt.

Beställ en kraftfull och säker router från Bredband2

Nyttja din snabba fibertjänst till max med en kvalitetsrouter från oss. Med denna prisvärda routertjänst ingår så klart full support från vår effektiva kundtjänst. Läs mer och beställ din trådlösa router på vår hemsida.

 

Surfa säkert med vårt prisbelönta säkerhetspaket

F-Secure SAFE är ett prisbelönt internet security som skyddar dig mot virus, trojaner och ransomware. SAFE ser även till att din bankanslutning är säker så att du kan shoppa och göra bankärenden säkert. Om du har barn kan du ställa in surftider och blockera olämpligt innehåll — på datorer, mobiler och surfplattor.

Gör som över 225 000 bredbandskunder redan gjort - välj trygg och snabb uppkoppling från Bredband2. Välkommen till företaget som lyssnar!

 

Startinformation

Fakturering

Månadsvis förskottsfakturering:

- Pappersfaktura 45 kr

- Faktura via e-post 25 kr

 

Tre månaders förskottsfakturering:

- Autogiro 0 kr

- E-faktura 0 kr

Obs! Den första fakturan gäller från aktiveringsdatumet och innefattar oftast en längre period. Första fakturan skickas som pappersfaktura eller e-postfaktura, därefter kan du registrera E-faktura eller autogiro via din internetbank.

Har du fler frågor?

Läs vanliga frågor och svar eller kontakta oss via vår hemsida

Villkor för kampanjen

15% rabatt varje månad i 12 månader

Uppsägningstid: 1 månad

Kampanjerbjudandet gäller endast nya kunder och kan bara användas en gång per kund.

Vill du veta mer? Besök oss på www.bredband2.com

  • Startavgift:0 kr
  • Månadsavgift:359 kr/mån
  • Bindingsperiod:0 mån
  • Uppsägningstid:1 mån
  • Hastighet:250 mbit/s